Gluteeniton mustamannapuuro

Ajatellut jonkun gluteenittoman mannapuuron tai marjapuurojen tekoa. No riisijauhohan ihan neuvoi siihen, mutta eipä tuota usein tule mannapuuroakaan tehtyä, niin tämäkin on odottanut. Vaan nyt sitten. Pakkasessa kun on mustaviinimarjoja ja mustikoita, ja itsekin pidän enemmän kuin puolukasta, niin niistäpä marjat.

  • 1,5 dl mustia viinimarjoja (kiehautus ja liemenvalutus, sen mukaan miten sattumat haittaa tai ei)
  • 2,5-3 dl mustikoita (~180 g)
  • 4 dl vettä
  • 5 dl kaurajuomaa (maitona)
  • 2(,5) dl riisijauhoa
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 rkl rasvaa (voi, margariini)

10-15 min, kun käännät selkäsi niin puuro tönköttyy, sitten tarvittaessa vähän vettä lisätä.

Jätä kommentti